Forgalmazott NYOMKÖVETŐ eszközök

Cégünk a TELTONIKA gyártmányú nyomkövető eszközöket forgalmazza és építi be a járművekbe. Ezen eszközök a világ minden pontján népszerűek, hosszú élettartamúak, nagy megbízhatóságúak, kiváló elektronikai paraméterekkel és rugalmasan konfigurálható szoftverrel rendelkeznek. Ennek köszönhetően remek megoldást kínálnak a minden igényt kielégítő nyomkövető szolgáltatások kialakítására. Jelenleg az alábbi eszközök valamelyikét használjuk nyomkövető rendszerünkben, feladat, jármű fajtája vagy a megrendelő különleges igényeinek függvényében. 
Cégünk a TELTONIKA által gyártott valamennyi eszközt forgalmazza és egyedi igény felmerülése esetén beépíti bármilyen járműbe. Az eszközök aktuális árait itt találja.

FMB900

Személygépjárművek alap nyomkövetésére alkalmas. Kompakt formátum, beépített GPS és GSM antennák, BLUETOOTH kapcsolat.

FMB920

A Teltonika FMB920 nyomkövető minden részletében megegyezik az FMB900 nyomkövető eszközzel + tartalmaz egy beépített akkumulátort, amely segítéségével a külső táp ellátás megszűnése után is képes még működni néhány órán át. Bövebb információk a termékről a gyártó oldalán teltonika.lt érhetők el.

FMB001

Beépítést nem igénylő eszköz. OBDII csatlakozó aljzatba helyezhető. Azonnali megoldás a nyomkövetésre. A bérelhető vagy kipróbálható szolgáltatásainkhoz ajánljuk.

FMB140

Különösen alkalmas azon cégek számára, akik járművük CAN-BUS-on megjelenő adatait is látni szeretnék. Speciális alkalmazásokban is használható, mint logisztika, szállítási szolgáltatások, közüzemi szállítás.