A GPS NYOMKÖVETŐ eszköz járműbe SZERELÉSI lehetőségei

Cégünk a TELTONIKA által gyártott magas minőségű, a világ sok országában használt és népszerű nyomkövető eszközeit használja. Ezekről az eszközökről bővebb tájékoztatást itt olvashat.
Az eszközök viszonylag egyszerű módon beépíthetők minden járműbe.
A járművekbe történő beszerelést cégünk 3 különböző módon javasolja:

1.

Cégünk saját szakemberei által

Cégünk autóvillamossági szakemberei magas színvonalon, a legkorszerűbb technológiával építik be járművükbe a nyomkövető eszközt. Ez a művelet történhet az autóvillamossági szakműhelyünk egyikében, vagy megbeszélt helyen - akár a megrendelő saját otthonában, telephelyén. A beszerelés várhatóan 1,5-3 órát vesz igénybe, a megrendelt egyéb opciók bonyolultságától és a jármű márkájától, típusától függően. A beszerelésre a szolgáltatás előfizetésének teljes idejére cégünk garanciát vállal. Tekintse meg az ide vonatkozó árlistát!

2.

Ügyfél maga, vagy megbízott szerviz által

Sokan ügyfeleink közül rendelkeznek saját autóvillamossági szerelői tapasztalattal, vagy közeli ismerős szakszerviz kapcsolatuk van. Ők saját maguk is képesek a nyomkövető eszköz beszerelésére. Ehhez cégünk maximális támogatást biztosít. Ilyen esetben az ügyfél rendelkezésére bocsájtjuk a teljes beépítési dokumentációt és a nyomkövető eszközt minden tartozékával együtt. A beépítési dokumentáció korrekt leírást tartalmaz az eszközről és annak áramköri bekötéséről illetve a járműben történő elhelyezéséről. Ebben az esetben a beszerelésre nem, de a nyomkövető eszközre a garancia érvényes marad.

3.

Márkaszerviz segítségével

Új jármű esetén célszerű, - amíg a jármű a kereskedésben van - az üzembe helyezéssel egy időben a helyi autóvillamossági szakemberekkel beszereltetni. Garanciával még rendelkező járművekbe is érdemes a márkaszervizeket választani. Cégünk ehhez rendelkezésre bocsájtja a nyomkövető eszköz teljes beépítési dokumentációját és a nyomkövető eszközt minden tartozékával együtt. Ebben az esetben a beépítési garanciát a márkaszerviz vállalja, míg az eszközre cégünk biztosítja azt.

BESZERELÉS EGYEZTETÉS

Felelős autóvillamossági szakember: Gündert Zoltán

Amennyiben cégünk szakembereivel szeretné beszereltetni járművébe a nyomkövető eszközt kérjük telefonon, vagy email-ben egyeztessen időpontot és helyszínt.