A GPS NYOMKÖVETŐ eszköz járműbe SZERELÉSI lehetőségei

Cégünk a TELTONIKA által gyártott magas minőségű, a világ sok országában használt és népszerű nyomkövető eszközeit használja. Ezekről az eszközökről bővebb tájékoztatást itt olvashat.
Az eszközök viszonylag egyszerű módon beépíthetők minden járműbe.


A járművekbe történő beszerelést cégünk 3 különböző módon javasolja:

1

Cégünk saját szakemberei által

Cégünk autóvillamossági szakemberei magas színvonalon, a legkorszerűbb technológiával építik be járművükbe a nyomkövető eszközt. Ez a művelet történhet az autóvillamossági szakműhelyünk egyikében, vagy megbeszélt helyen - akár a megrendelő saját otthonában, telephelyén. A beszerelés várhatóan 1,5-3 órát vesz igénybe, a megrendelt egyéb opciók bonyolultságától és a jármű márkájától, típusától függően. A beszerelésre a szolgáltatás előfizetésének teljes idejére cégünk garanciát vállal. Tekintse meg az ide vonatkozó árlistát!

2

Ügyfél maga, vagy megbízott szerviz által

Sokan ügyfeleink közül rendelkeznek saját autóvillamossági szerelői tapasztalattal, vagy közeli ismerős szakszerviz kapcsolatuk van. Ők saját maguk is képesek a nyomkövető eszköz beszerelésére. Ehhez cégünk maximális támogatást biztosít. Ilyen esetben az ügyfél rendelkezésére bocsájtjuk a teljes beépítési dokumentációt és a nyomkövető eszközt minden tartozékával együtt. A beépítési dokumentáció korrekt leírást tartalmaz az eszközről és annak áramköri bekötéséről illetve a járműben történő elhelyezéséről. Ebben az esetben a beszerelésre nem, de a nyomkövető eszközre a garancia érvényes marad.

3

Márkaszerviz segítségével

Új jármű esetén célszerű, - amíg a jármű a kereskedésben van - az üzembe helyezéssel egy időben a helyi autóvillamossági szakemberekkel beszereltetni. Garanciával még rendelkező járművekbe is érdemes a márkaszervizeket választani. Cégünk ehhez rendelkezésre bocsájtja a nyomkövető eszköz teljes beépítési dokumentációját és a nyomkövető eszközt minden tartozékával együtt. Ebben az esetben a beépítési garanciát a márkaszerviz vállalja, míg az eszközre cégünk biztosítja azt.

BESZERELÉS EGYEZTETÉS

Felelős autóvillamossági szakember: Gündert Zoltán

Amennyiben cégünk szakembereivel szeretné beszereltetni járművébe a nyomkövető eszközt kérjük telefonon, vagy email-ben egyeztessen időpontot és helyszínt.