free web creation software

Forgalmazott nyomkövető eszközök

Cégünk a TELTONIKA gyártmányú nyomkövető eszközöket forgalmazza és építi be a járművekbe. Ezen eszközök a világ minden pontján népszerűek, hosszú élettartamúak, nagy megbízhatóságúak, kiváló elektronikai paraméterekkel és rugalmasan konfigurálható szoftverrel rendelkeznek. Ennek köszönhetően remek megoldást kínálnak a minden igényt kielégítő nyomkövető szolgáltatások kialakítására. Jelenleg az alábbi eszközök valamelyikét használjuk nyomkövető rendszerünkben, feladat, jármű fajtája vagy a megrendelő különleges igényeinek függvényében. 
Cégünk a TELTONIKA által gyártott valamennyi eszközt forgalmazza és egyedi igény felmerülése esetén beépíti bármilyen járműbe. Az eszközök aktuális árait itt találja.

Mobirise

FMB900

Személygépjárművek alap nyomkövetésére alkalmas. Kompakt formátum, beépített GPS és GSM antennák, BLUETOOTH kapcsolat.

Mobirise

FMB110

Cégünk minden elérhető szolgáltatásához alkalmas. Teherjárművek, flották követésére is ajánlott eszköz. Akár belső backup akkumulátorral is rendelhető.

Mobirise

FMB001

Beépítést nem igénylő eszköz. OBDII csatlakozó aljzatba helyezhető. Azonnali megoldás a nyomkövetésre. A bérelhető vagy kipróbálható szolgáltatásainkhoz ajánljuk.

Mobirise

FMB140

Különösen alkalmas azon cégek számára, akik járművük CAN-BUS-on megjelenő adatait is látni szeretnék.  Speciális alkalmazásokban is használható, mint logisztika, szállítási szolgáltatások, közüzemi szállítás.