best html templates

Nyomkövető alkalmazásaink

Nyomkövető rendszerünkben több alkalmazás is biztosítja a járművek térképen történő ONLINE helymeghatározását, a megtett útvonalak elemzését illetve a bekövetkezett eseményekről küldött értesítések fogadását.

PC-n, TABLET-en bármely internet böngészőben futó https://stivinfgps.hu/gmw alkalmazás.

Ez az alkalmazás a nyomkövetéskor keletkezett adathalmaz teljes feldolgozását lehetővé teszi a felhasználók számára. Az alkalmazás néhány főbb szolgáltatása a következők:

ONLINE: pillanatnyi valós idejű adatok megtekintése (c) Google Maps térképen. Láthatjuk a jármű pontos földrajzi helyzetét, és megtekinthetjük minden számszerűsíthető egyéb adatát is.

ELEMZÉS: bármely archív időintervallum útvonalát és a hozzá tartozó egyéb adatait elemezhetjük itt részletesen. Néhány fontos adat a megtett távolság vagy idő függvényében grafikon formában is látható.

ARCHÍV: a járművekben bekövetkezett események lekérdezése és az elkészült menetlevelek letöltése itt érhető el.
Az alábbi néhány kép illusztrálja ezen funkció főbb működési lehetőségeit.

Az alkalmazás a szolgáltatás előfizetése nélkül is kipróbálható. Belépéskor a "demo" felhasználónév és "demo" jelszó megadása után lehetőség van az alap rendszer egy - a valóságban is működő - demó autóval való kipróbálására. Ha PC-n vagy tableten olvassa ezt, akkor a belépéshez kattintson ide!


PC

Mobil telefonon 2 lehetőség közül választhat.

Az internet böngészőben működő stivinfgps.hu alkalmazás vagy az ANDROID telefonokon futó HaspyExtra applikáció használható.
Mind két alkalmazásban lehetőség van a teljes térképes nyomkövetésre és a járművekben bekövetkezett események értesítőinek fogadására.

Mobirise
Mobirise

ANDROID-os eszközökön, TAB vagy TELEFON
ajánlott a HaspyExtra applikáció letöltése.

Ez az applikáció a háttérben figyeli a járműben bekövetkezett eseményeket. A kívánt eseményekről értesítést küld. Elindítva lehetőség nyílik a térképen való nyomkövetésre is.

Az applikáció előfizetés nélkül is kipróbálható. Letöltés után a belépési adatoknál a felhasználó névnek és a jelszónak is "demo" -t kell beírni.